Friday, February 21, 2014

#1


Out with old and in with the new! Eli tervetuloa jälleen seuramaan elelyäni uuteen osoitteeseen ja uuteen blogiin. Tuntuupas jotenkin hassulta pitää taas läppäriä sylissä ja kirjottaa. Oon aina ollut superhuono tällästen "alotuspostausten" kirjotuksessa. Helpompi ois aina vaan aina lähtee suoraan asiaan ja ytimeen, mutta kaipa tässä pitää jonkin sortin esittely vääntää. Kuten ehkä blogin nimikin antaa osviittaa nimeni on Anni ja tässä kokeillaan toisen blogin muodossa ajatusten ja esteettisyyden purkamista. Olen 20 -vuotias opiskelija, alunperin Tampereelta kotoisin, mutta tällä hetkellä olen sijoitettuna Helsinkiin. Blogin nimi ei ehkä loista omaperäisyydellään, mutta ainakin se on 100% minä. Ja panostetaan sitten sitäkin enemmän sisältöön. 


Blogin sisältö tulee olemaan varmaankin hyvin lifestyle henkistä, mutta haluaisin ehkä enemmän määritellä tämän inspiraatio blogiksi. Postaukset tulevat olemaan varmastikin tyylipainotteisia, mutta varmasti muutakin tullaan näkemään. En ole vielä ihan täysin varma, mitä kaikkea tältä blogilta odotan ja ennen kaikkea mitä sen sisällöltä haluan, mutta se on ainakin on varmaa, että tämä on ns. "hyvän päivän blogi" eli materiaalin tarkotus on inspiroida ja pitää niin kirjoittaja kuin lukijatkin hyvällä tuulella. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö elämässäni olisi muuta kuin vaaleanpunaisia ajatuksia vaan lähinnä haluan pitää tämän blogin oman näköisenä materialistisen itseni henkireikänä. Ehkä oudoin lause, mitä oon ikinä kirjoittanut :D 


Yritän jossain kohtaa saada väännettyä itsestäni ja tästä blogista jonkun pienimuotoisen esittelyn tuohon About -kohtaan niin kaikki saa ehkä vähän järkevämmän kuvan minusta ja tästä blogista. Joka tapauksessa tervetuloa niin vanhoille tutuillekin kuin uusille lukijoille! Toivon, että viihdytte seurassani. Yritän pitää jonkin sortin rutiinia yllä, että luettavaa riitää, mutta haluan jo näin heti alkuun sanoa, että opiskeluni ainakin viime syksynä veivät todella paljon aikaa, joten yritän ottaa tästä mahdollisimman vähän stressiä. Motivaatio on kuitenkin yllä, joten älkää pelätkö :) Ihanaa viikonlopun alkua ja kuulemisiin taas pian! 

No comments:

Post a Comment