Monday, February 24, 2014

Lazy Monday


Viikon lomailun jälkeen on aika karua jälleen herätä kouluun ja tähän ns. perusarkeen. Eilen tulinkin jo takaisin Helsinkiin ja tänään sitten alkoi koulu jälleen. Ajattelin ottaa laiskan maanantai ja olla tekemttä mitään hirveen spesiaalia. Gossip Girl, kahvia ja tietokone, that's all I need. Paitsi illalla kyllä sali ja combat kutsuu, että pääsen käyttään mun uusia salivaatteita. Löysin loman aikana itsestäni true välineurheilijan, kun päätin mennä ostamaan vähän salikamoja. Oon aina käyny salilla vähän missä sattuu vaatteissa niin päätin nyt kerrankin panostaa. En oo oikeen koskaan syttyny niille urheilutrikoille sun muille, mutta kun vetäsin sellaset jalkaan niin ai että kyllä näytti/tuntu hyvältä! Ehkä mustakin kunnon urheilija vielä saadaan, kun uudet salivaatteet motivoi näin. Oli vähän syksyllä tyhjä olo, kun ei ollu täällä Helsingissä juuri muuta aktiviteettia kun toi koulu. Nyt kun sain ton salikortin hommattua tännekin niin alkaa taas elämä hymyillä. Nyt joka tapauksessa siirryn laiskottelun puolelle, ennen ku illalla pitää taas rehkiä. Hyvää viikonalkua ihanaiset!

// Last week was all about vacation, now it is over.  I came to Helsinki yesterday and it was kind of harsh to wake up this morning and actually go to school. Today I'm gonna have a lazy Monday and just spend time with Gossip Girl, my laptop and coffee. Although in the evening I'll go to the gym since I wanna use my new gym clothes. I have never really paid attention to my clothes at the gym, but during last week I found out that sport clothing can actually feel and look good. Last fall I didn't have really any other activity besides school here in Helsinki so it's nice to have gym card at last. But now I'm gonna do some lazying before I have to work out. Have a nice start of the week darlings! 
 

2 comments:

  1. Mullekin kelpais kyllä gossip girlin viimisetkin kaudet kotiin, ja eikös, urheilutrikoot on ihan huiput jalassa! :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo itekkin oon huolellisesti kerännyt jokaisen kauden itelleni :D GG päivät on parhaita :) Ja varsinkin kun ne trikoot oli in action niin kyllä huomas, että ne on aika huiput :D

      Delete