Sunday, February 23, 2014

Traveling Fever

Kesä. Tänään on juuri se päivä, kun tuli varattua matkat kesälomalle. Heinäkuussa kutsuu Etelä-Ranskan rannat, Nizza here I come! Alkaankin tässä jo kesäniityt enemmänkin houkuttelemaan, kun sää on niin shitty, kirjaimellisesti. Tyksin kyllä ihan talvesta, sillon kun on lunta ja inhmillinen määrä pakkasasteita, mutta tää kurasää on aika kaukana siitä ihanne talvesta. Onko teillä jo kesäsuunnitelmia tiedossa?

// Today I booked myself flights to my summer trip. Southern France and Nice here I come! Summer is definitely on my mind since the weather is so bad here in Finland. I like winter when here is snow, but now it's too warm and no snow at all. Do you guys have any summer pland already?


Tänään päätin maximoida matkakuumeeni ihan ultimate leveliin, kun kävin läpi vanhoja matka/kesäkuviani. Kesällä 2012 oltiin mun perheen ja rakkaan ystäväni Tuulin kanssa ja viime toukokuussa oltiinkin toisen rakkauspakkauksen eli Essin kanssa New Yorkissa matkailemassa. Kyllä näillä kuvilla sain jo ihan kiitettävän korkean matkakuumeen itselleni aikaiseksi. Matkailu on kyllä sellanen henkireikä ainakin itelleni, että huh huh. Oon tottunu ihan pienestä pitäen matkaamaan melkeinpä joka vuosi. Enimmäkseen tuota Eurooppaa on tullut nähtyä, mutta on se yksi USAn matkakin sinne väliin mahtunut. Siistii olisi kyllä joskus tuolla Aasiankin puolella käväistä.  

// I have spent my day by looking my old traveling photos. In summer 2012 I was in Italy with my family and my lovely friend Tuuli and last spring I was in New York with my other lovely friend Essi. Checking these photos really gave me a traveling fever. I have travelled quite a lot during my short life so it's kind of important thing for me. Mostly I have visited European countries, but also that one trip to USA have been made.


Italia on kyllä varmaan näistä kaikista maista sellanen, missä oon eniten käynyt. Alkaa jo tuntua koko maa ihan toiselta kodilta, kun siellä on sen verran usein tullu käytyä. Eipä siinä mitään, huippu maahan on kyseessä. Nizzassa oon käyny muutaman kerran aikasemminkin, mutta vaan päiväkäynneillä niin on kyllä kiva mennä viettää sinne nyt enemmänkin aikaa. Samalla tulee nähtyä muitakin paikkoja, kuten Monacoa ja Cannesia. Cannesia odotan varmaan eniten, koska se on sellanen kaupunki, missä en ole ikinä ennen käynyt. Harmi, ettei taida olla filmifestivaalit siellä silloin meneillään. Niihin kyllä osallistuisin enemmän kuin mielelläni :D 

// I think Italy is the place I have travelled the most. It's almost like another home to me. Not that I would complain, Italy is a great place. I have been in Nice for few times before, but they have been short visits so it's nice to go see that city better.  The plan is also visit Monaco and Cannes during this trip. I'm really looking forward to Cannes since I have never been there. Too bad that the film festival is not happening during my visit.

My old traveling pohots from Italy and New York
Viime vuonna sainkin viettää kaivatun kaupunkiloman niin nyt on vuorossa rantalöhöily. Ai että kuinka odotankaan turkoosia vettä ja lämpöä! Tänä kesänä mun missio on myös saada itteni näyttämään siltä, että oon viettäny aikaa auringon alla. Viimeksi, kun vietin viikon Italiassa niin olin ihan yhtä valkoinen kuin lähtiessäkin. Muhun ei kyllä bruna tartu millään. Itseruskettavakin tarttuu niin huonosti, että sen täytyy olla jonkun ylemmän voiman päätös, että pysyn valkosena kuin lakana. Mutta tänä vuonna aion muuttaa tämän. Eikä nyt tarvi olla mitään kunnon solariumrusketusta, mutta kun olisi edes elävän värinen niin sekin jo riittää :D Aika karua katsoa mun viime kesän kuvia, kun vietin koko kesän Suomessa ja olin niin valkonen, että melkein hohdin. Jos tänä vuonna sitten onnistuisi. 

// I had my city vacation last year so it's nice to go lie under the Sun this year. My plan for this summer is to get myself even little bit tanned. For some reason tan never catches my skin and I'm always really white. I'm actually almost glowing :D I watched my last year's summer photos when I was in Finland the whole time and I was whiter than ever.  I'm not trying to be super tanned this year, if I manage to look like I'm alive that's all that matters. 

4 comments:

 1. Äää mäkin haluan matkalle jos toisellekin! Oon jo suunnitellu et Lauri lähtee mun kaa jonnekkin rannalle ja just taisin luvata Miljalle et meen kattoon sitä pohjoissaksaan kesällä kun se menee sinne töihin! Mut mistä rahat näihin niin se on se kysymys::D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin kyllä matkakohteita riittäis vaikka muille jakaa, mutta tosiaan toi rahakysymys tulee kyllä vastaan :D Rantalomat on ihania <3 Mutta onhan toi, että menee jotain tuttua tapaan niin silleen vähän halvempi vaihtoehto ku ei talvi välttis sit mitään hotellia varata ku voi punkata jonkun luona :D

   Delete
  2. Hei ihan totta kyllä! Eli hyvillä mielin lomalle vaan:D!

   Delete