Saturday, April 5, 2014

Alive


Selvisin hengissä tästäkin viikosta, vaikka se aluksi aika epätodennäköiseltä näyttikin. Nyt onneksi ihan hetkeksi koulujuttujen kanssa helpottaa. Ostin viime viikonloppuna itselleni ne paljon puhutut valkoiset conssit. Ajattelin sitä vähän etukäteispalkintona tästä viikosta. Uudet popot jalassa on hyvä mennä eteenpäin. Vietin myös samaisena viikonloppuna ihanan rennon aamun: aurinko paistoi, hyvä aamupala ja Gossip Girl. Täytyy kyllä sanoa, että olin hieman pettynyt GG:n lopetukseen, kun katsoin sen tässä yhtenä päivänä loppuun.  Olisi voinut olla jännempikin. Tajusin tässä juuri yhtenä päivänä, etten ole pitkään aikaan lukenut oikeasti mitään kirjoja. Paitsi tietysti koulukirjoja (enemmän tai vähemmän intensiivisesti), mutta niitä nyt ei voi ihan laskea tähän "luen enkä pysty lopettamaan" -kategoriaan. Ensi viikon projekti olkoon siis kirja käteen.


Torstaina lähdinkin sitten Tampereelle ihan muuten vaan hengailemaan. Torstai-iltana näin ystävääni Veeraa ja eilen käytiin ystäväni Aikun kanssa kahvilla. Käytiin itseasiassa Hämeenkadulla sijiaitsevassa Espresso Bar -nimisessä kahvilassa. Kyseisen kahvilan kahvit tulevat Tampereen paahtimossa ja se oli kyllä ehkä söpöin kahvila, missä oon vähään aikaan käynyt. Hinnat olivat aivan kohdallansa ja kahvit todella hyviä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos kaipaa vähän erikoisempaa kahvilaa, kun perus Wayne's Tampereella. Tämä oli minulle ja Aikulle molemmille ensimmäinen kertaa kyseissä puljussa. Muutama kaverini olikin sitä kehunut niin päätettiin sitten käydä kokeilemassa ja hyvä päätös se olikin. Itse join vanilialaten, joka oli todella hyvä. Mitenkäs teillä on viikko sujunut?

// I beated the crazy week at school, luckily. Last weekend I bought myself a pair of inspirational shoes aka white Converse. I thought these babies would motivate me through the school week and deadlines and they sure did their job. I also had an lazy morning with good breakfast and Gossip Girl. On Thursday I went to Tampere and see some of my friends. My friend Aikku and I went to  a small coffee shop in Tampere's centrum and it was so cute and cosy place and the coffee was good too. How has your week been?

2 comments:

  1. Hihi kerkesin laittamaan melkein samanlaisen kahvikuvan itekin äsken postaukseen:D oli ihanaa nähä taas:) ja GGn loppu on ihan tyhmä:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Great minds think alike ;) niin oli! Täytyy taas pian yrittää nähdä :) joo mua ihan ketutti kuinka surkee se loppu oli :D se loppu niin tylsästi

      Delete