Monday, June 9, 2014

SUMMER


Tiedättekö, mitä rakastan? Kukkahousuja. Ja peplumeita. Nämä kyseiset kukkahousut bongasin Zarasta muutama kuukausi takaperin. Ehkä paras 40 euron investointi vähään aikaan. Tosin tajusin tultuani Tampereelle pari viikko sitten, että en pakannut juuri mitään sopivaa yläosaa kyseisten pökien kanssa. Näin kannattaa tehdä juu. Onneksi rakas ystäväni Essi on kuin vaatekauppa ja sain häneltä aivan ihanan neonpinkin peplumin. Tuli kyllä vähän sellanen värioksennus olo, kun kävelin tossa asussa ympäri kyliä, mutta hei KESÄ! Mitäs te olette mieltä kukkahousuista?

// You know guys I just love flower pants. And peplum shirts. I found these pants from Zara couple of months ago. Maybe the best 40 euros ever spent. Although I did realize when I came to Tampere few weeks ago to spend my summer,  I didn't pack any shirts to wear with these pants. Way to go, I must say. But luckily I have a great friend whose closet reminds me of clothing store, gave me this beautiful neon pink peplum top. Maybe I was too colorful with these outfit, but hey it's summer. What do you think about flower pants?

10 comments:

 1. Ihania kuvia, sulla on tosi kiva tyyli! Noi housut on ihanat! :)

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos pajon :) Rakastan kanssa noita housuja!

   Delete
 2. I like your pants girl!

  ReplyDelete
 3. Kukkahousut on parhaita! Itelläni on myös Zaran kukkahousut (ei samat kuin sulla) ja sain vielä hyvästä alesta ostettuu, kun maksoi vaan 9,90€ :) ja noi vaaleet on kyllä upeet, sopii paremmin kesään kun ittellä kun on sellaset tummemmat

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on :) No kyllä oli hyvän hintaset housut, täytyy sanoa :D Zaran alesta kyllä välillä tekee oikeen kunnon löytöjä :)

   Delete
 4. Wau mikä asu! :) Tosi ihana! ♥ Ja muutenkin tosi kiva tää sun koko blogi! Jään seurailemaan myös jatkossa! :)

  Kurkkaisithan myös ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja kiitos <3 Käyn ehdottomasti kurkkaamassa :)

   Delete