Monday, July 28, 2014

Beauty Newbies


New In.  Oon viime aikoina ihan villiintyny kaikkien meikkien/kauneustuotteiden kanssa. Ranskasta lähti aika paljon kokeiluun kaikkea uutta, koska Sephora ja vähän halvemmat hinnat. Oon kyllä aina ollut tosi huono oikeesti tuhlaan rahaa mihinkään meikkeihin, mutta en tiedä mitä nyt on sitten tapahtunut, kun tuntuu että tulee ostettua nimenomaan kaikkea sellasta enemmän kuin muuta. 

// Lately I've got little carried away with these beauty products. This is actually almost odd how much I spend on beauty products nowadays since I haven't really spent that much money on makeup ever. No idea what have happened. But anyways I bought quite a lot of them from France because of the cheaper prices and Sephora.   

Maybeline Baby Skin Instant Pore Eraser Primer || Maybeline Baby Lips Cherry Me
 
Kukaan ei voi varmaan kieltää, kuinka paljon Baby Lips -huulivoiteista on puhuttu viime aikoina. Ymmärtääkseni se juurikin Suomeen rantautui, mutta omani ostin jo Ranskasta kokeiluun. Halusin tietää, että onko tuote oikeasti juuri niin hyvä, kun kaikki hypettää. Kyllä voisin allekirjoittaa, että tuote tekee todellakin pehmeät huulet ja ainakin tuo Cherry Me -sävy on hyvä minun huulilleni. Väriä tulee ihan mukavasti, mutta ei se todellakaan pysy samalla tavalla kuin huulipuna, mutta eipä se tarkoitus olekaan. Täytyy kokeilla vielä niitä värittömiä versioita, koska ne ovat ainakin kuulemani mukaan vielä parempia ja hoitavampia.  Baby Skin primer ei vissiin tietojeni mukaan Suomeen ole ilmestynyt ja senkin nappasin mukaan Ranskasta. Olen jostain blogeista lukenut, että se on todella hyvää pohjustusvoidetta. Itse en ole vielä päätynyt sitä kokeilemaan, koska kesällä ei viitsi muutenkaan liikaa meikata, kun kaikki valuu naamalta pois parin minuutin päästä.

// I have heard so much about these Baby Lips products that I needed to buy it just to see what is this all fuss about. Baby Lips lip balms have just arrived to Finland so you can imagine that the fuss has really been huge. I bought my Cherry Me from France and I must admit that my lips feel softer after using it and the color is also nice. Baby Skin primer is not yet in Finland, but I wanted try it also so I bought it from France, as well. I haven't tried it yet since I don't really use that much make up during the summer, but I heard  it's really a good primer. 

 Sephora Blush orange punchy sunbaked || Sephora Nail lacquer Cupcake Madness || MAC lipstick Peach Blossom

Kävin Ranskassa varmaankin neljä kertaa Sephoralla ja joka kerralla taisi tarttua jotain mukaan. Päätin kokeilla Sephoran omia meikkejä, koska niitä ei myydä Suomessa ollenkaan ja ne ovat aika hyvän hintaisia. Ja kokeilun puolesta voi sanoa, että hintalaatusuhde on kyllä kohdallansa. Kynsilakka pysyi varmaan viisi päivää kynsissäni ilman pientäkään naarmua. Harvasta lakasta voi sanoa samaa. Harmi, että nappasin vaan tuon yhden sävyn mukaan, kun hintaa niillä oli kuitenkin vain joku kolme euroa.  MACin huulipunan hommasin ihan Suomesta, koska (jos joku teistä ei tiedä) kun on kuusi MAC -tuotteen hylsyä koottuna ja palauttaa ne MACin liikkeeseen saa ilmaisen huulipunan. Itsehän olen MACin Plush Lash -ripsivärin suurin fani, joten näitä hylsyjä on kyllä ihan kerääntynyt huulipunaksi asti. Halusin jonkun aika neutraalin värin, joka sopii arkikäyttöönkin, koska räikeitä huulipunia löytyy jo tästä osoitteesta ihan tarpeeksi. Ei kai niitä MAC -tuotteita voi liikaa ylistää, parhaita. 

// I must have visited Sephora at least four times during my vacation in France. I decided to try Sephora's own brand makeups, since we don't have Sephora in Finland. And I was not disappointed; that nail lacquer lasted at least five days without a scratch. Too bad I didn't realize to buy them more since they costed like three euros. I got that MAC lipstick from Finland and I just love MAC cosmetics. 

 Urban Decay Naked 3 eyeshadow palette

 Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä mukaani tarttui Sephoralta Naked 3. Jouluna tilasin Naked Basics paletin ja olen ollut kyllä niihin enemmän kuin tyytyväinen. Paletin sävyt ovat hyviä ja väri pysyy pitkään luomissa eikä varise silleen ärsyttävästi pois. Plus ennen Naked Basics palettia omistin vaan jonkun H&M:n luomiväripaletin, joten suunta ei ollut kuin ylöspäin. Mietin kyllä kumman otan mielummin Naked 2 paletin vai tuon kolmosen, mutta päädyin sitten tähän Naked 3 palettiin, koska multa löytyy jo ennestään enemmän niitä ruskeiden sävyjä siitä Basicista ja nämä sävyt ehkä miellytti mua enemmän. Kyllä tuli vähän myös mietyttiä, että haluanko oikeasti sijoitta 50 euroa pelkkiin luomiväreihein, mutta toisaalta eipähän tarvi nyt taas toviin sijoittaa sellaisia rahoja luomiväreihin ainakaan. Onko teillä kokemusta näistä meikeistä ja mitä olette pitäneet niistä? 

// Last but not least is my new baby Naked 3 palette from Sephora. I already have the Naked Basics palette and I must say that best eyeshadows ever. I like the shades of the palette and they last the whole day. I wondered should I take the Naked 2 palette or this Naked 3, but I figured that I already have brown shades so Naked 3 seemed more suitable. I also wondered should I really spend almost 50 euros on eyeshadows, but at least I now have eyeshadows for many years to come. Do you how any of these makeups and how do you like them? 

No comments:

Post a Comment