Tuesday, March 17, 2015

From AM to PM

Quote from my WeHeartIt

En voinut parempaan aikaan alottaa tätä mun uutta bloggausvimmaa, sillä tämä viikko vie musta kyllä elämän ja hengen, se on varmaa. Mulla on aivan liikaa koulujuttuja ja aivan liian vähän tunteja vuorokaudessa. Sen lisäksi, että raadan niskalimassa näiden ah niin ihanien projektien parissa myös työvuoroja löytyy ihan kunnioitettava määrä tälle viikolle. Myöskään sosiaalinen kalenterini ei ammota aivan tyhjyttään (kuten yleensä) tällä viikolla, joten oon kyllä aika mainiosti buukannut itseni aivan täyteen. No onneksi kahvi ei ainakaan maailmasta lopu. 

Speaking of which olin tänään töitteni puolesta kahvikoulutuksessa. Tuli kyllä vähän semmonen olo, että mitäköhän ihmettä olen puolisen vuotta töissäni oikeen vääntänyt kun niinkään yksinkertainen asia kuin cappuccino ei tuntunut ihan luonnistuvan oikeaoppisesti. Sinänsä ihan hyvä että jo tässä kohtaa tuli tälläinenkin puute taidoissani huomattua etten ihan koko kahvilatyöntekijäuraani puurtanut eteenpäin tietämättä edes miten peruskahvit tehdään. Parempi myöhään kuin ei millonkaan eikös? 

Kahvikoulutuksesta siirryin Starbucksin puolelle vääntämään koulujuttuja maple macchiaton kera, mutta kuten näkyy hyvin sujuu kouluprojektit. Aina ei voi onnistua, se on kyllä tullut tänään selväksi. Sinänsä kiva kyllä olla vähän jossain muuallakin kun koulussa, töissä, salilla tai kotona välillä. Tuntuu, että uudessa ympäristössä on aina vähän tehokkaampi. NOT. 

Mites ruudun toisella puolella on lähtenyt viiko käyntiin? 


// My timing to start blogging again could've not be better since I'm actually killing myself this week with school stuff and work. And just to say my social calender is not empty also (as usual). At least coffee is not running out of this world. 

Speaking of which I was at coffee training today due to my work. It kind of made me feel what the hell I've been doing for the past six months at work, because I wasn't even able to make cappuccino correctly. I guess it's positive to find this kind of fault at this point of my barista career. Better later than never, right? 

After the training I located myself to Starbucks where I'm supposed to do my school work over a maple macchiato, but as you can see nothing ever goes according to the plan. Anyways it's nice to be somewhere else than at school, home, gym or work. I feel more productive in a new environment. NOT. 

So how has your week started my fellow friends?  




No comments:

Post a Comment