Sunday, March 15, 2015

2015


Tuntuupa harvinaisen hassulta avata bloggeri varmaan ensimmäistä kertaa sitten elokuun. Ei ollut ihan selkäytimeen jäänyt miten tätäkin ohjelmaa taas käytetään, joten ihan kunnioitettava aika meni taas vaihteeksi bloggerin kanssa taistelemiseen puhumattakaan ulkoasusta ja bannerista. Idioottihan tässä suorastaan on, kun pitää näin isoja taukoja että ehtii kaikki asiat täältä kanan aivoista unohtua siinä ajassa. Ehkäpä tämä taas tästä! 

Rakas tauolla oleva blogini on pyörinyt taas jälleen mielessäni melko paljon, joten päätin nyt (jälleen) ryhdistäytyä ja aktivoitua tällä tasolla. Tauosta sen verran, että syksyni oli melko rankka sen koommin yksityiskohtiin menemättä, joten kirjoittaminen ei tuolloin oikein maistunut saati sitten asujen kuvauttaminen tai kameran edessä poseeraminen. Liekö nyt sitten taas kevät syypäänä vai epätoivoinen yrittämisenhaluni, mutta inspiraatio on taas kuvioissa niin eiköhän ole aika taas elvyttää blogiosastoa. Katsotaan kuinka pitkälle tämä inspiraatio taas sitten kantaa, mutta toiveet on korkealla.

Radikaaleja muutoksia ei sisältöön varmastikaan tule, koska olen edelleen yhtä toivoton visuaalinen materialisti kuin ennenkin. Katsotaan mitä kaikkea saan aikaiseksi tunkea tänne, mutta ainakin aluksi tulee maita mullistavia määriä ennen näkemättömiä asuja, koska en aivan shoppailematta tätä reilua puolta vuotta ole ollut heh. Mutta pointtina kuitenkin on, että edelleenkään ei kannata mitään liian #deepshit tältä blogilta odottaa, koska se ei vaan ole mun juttu. Asukuvat, asukriisit ja asuinspiraatiot all the way! 

Pikemmittä puheitta tervetuloa jälleen Annin kelkkaan. Toivotaan, että kelkka ei taas jämähdä ensimmäisen mäkeen, mutta sen yrittäkäämme välttää. Ja ihan sen verran haluan vielä sanoa, että olen nykyään aivan todella surkea suomenkielen kirjottaja, että yritän pitää tarinani lyhyinä ja ytimekkäinä, että kenenkään silmien ei tarvitse kärsiä kamalista lausemuodoistani ja kielioppivirheistä. Upeasti lähti yritys lyhyistä teksteistä käyntiin, mutta ehkä ensi kerralla sitten paremmin. 

Upeaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille ja stay tuned! 


// Seems like it's been almost a decade since I last time used blogger and I can tell that it was not easy to remember how this thing works. My blog has been in my mind for a while now and I think it's now time to start writing and share inspiration again. My last autumn was pretty rough so I didn't really feel like writing or posing for camera. But maybe now I have even more inspiration and time to actually hit with this thing. Lets see how this attemption goes, hah. 

Basically my blog is going to be about same materialistic things as always so no radical changes with that. #deepshit is not really my scene so lets keep this blog light, right? Outfit photos, crises and inspiration all the way! 

Anyways welcome to enjoy my company once again and hopefully my blogging road will be little bit longer this time. I try to keep my stories short since I think I have lost my writing skills in every language. 

Have a great and super sunny Sunday everyone and stay tuned!  2 comments: